Markalar
Balıkesir'in Ayvalık Yöresi Gömeç İlçesi’nde, Boztepeler Mevkii’nde 300.000 Metrekare Araziye Yayılmış 3000 Zeytin Ağacından, Filtrasyon Işlemi Yapılmadan Saf Ve Limitli Olarak Üretilmektedir. Edremit Körfezinde yağ kalitesiyle bilinen Boztepeler mevkii yıllar içinde tamamen ailemize ait olmuş ve markamıza da adını vermiştir.
300 yaşın üzerindeki ağaçlarımız 18. Yüzyılda Osmanlı Saray Mutfağını Lezzetlendirmiş aynı zamanda Sarayın Aydınlatılmasında Da Kullanılmıştır. Ölümsüzlüğün simgesi, Doğanın Bize Armağanı Bu Sağlık Ve Hayat iksiri, Tüm Ağaç Bakımlarından Hasadına Kadar Her Aşamasıyla ailemizin ilgilendiği Ayvalık Tipi Zeytin Ağaçlarından Elde Edilmektedir.
Kimyasal Ve Duyusal Özellikler Açısından Üstün Kalitedeki Bu Yağ, Salataların Ve Sosların Olduğu Kadar Sıcak Yemeklerin De Aranılan Lezzetidir.
2000 yılında 70000 m² arazimiz içine dikip yetiştirdiğimiz 2000 Gemlik cinsi zeytin ağaçlarından Filtrasyon Işlemi Yapılmadan Saf Ve Limitli Olarak Üretilmektedir. Fabrikamızı içine kurduğumuz bu arazideki genç Gemlik cinsi ağaçlar 8 Senedir İyi Tarım Uygulamaları ile yetiştirilmektedir.
Tesisimizi zeytinliğimizin içine kurmuş olmamızın sağladığı ayrıcalığı yansıtan, imza ürünümüzdür.
Erken hasata başladığımız ilk hafta, elle toplanan domat cinsi zeytinler toplandıktan sonra 1 saat (!) içinde soğuk sıkılmıştır. 2000 yılında 20000 m² arazimiz içine dikip yetiştirdiğimiz zeytin ağaçlarından Filtrasyon Işlemi Yapılmadan Saf Ve Limitli Olarak Üretilmektedir. Genç Domat cinsi ağaçlar 8 Senedir İyi Tarım Uygulamaları ile yetiştirilmektedir. Domat yağ oranı oldukça düşük bir cinstir, erken hasatta 12-15 kg zeytinden 1 lt zeytinyağı elde edilir, bu yüzden oldukça kıymetlidir. Kuvvetli acılık ve yakıcılıktaki bu ürünün sağlık için sadece soğuk tüketilmesi tavsiyemizdir.